گل محمدی دارای خواص فراوانی از جمله خواص ضد دیابتی، ضدپیری بوده و در درمان افسردگی و ناراحتیهای ریوی، قلبی و کلیوی مفید است. در تحقیقات مشخص شد مقدار 300 میلی گرم بر کیلوگرم از عصاره گل محمدی در روز به مدت 4 هفته باعث کاهش معنی دار قند خون و کلسترول و همچنین، افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی در موشهای دیابتی میشود. گلبرگهای گل محمدی را میتوان به صورت تازه به چای یا آبجوش اضافه کرده، پس از حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه که دم کشید مصرف کرد، همچنین از این گلبرگهای
اشتراک گذاری در تلگرام
درباره این سایت